Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Grüße aus Wien,   kurz zu meiner Infrastruktur:   1x Windows SBS 2011 Standard mit Exchange 2010 SP3 1x BackupExec 2010 R3   Was wird ...
Forum Discussion by Yellowspam | 11 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All,   we are trying to backup exchange 2010 dag from 3 passive nodes using netbackup. 2 nodes are local to NBU master server their snaphot is working ...
Forum Discussion by Bharath Achar | 11 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, the reports of Backup exec do not show the content by pressing the deploy,  What option need in complement in the  browsers for work properly?   I ...
Forum Discussion by n3m3sls | 10 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Experts, We have One master server 7.6 in Windows 2008 and 2 Media servers are in Solaris in our envionment. 8 Drives are shared in All the three servers. I ...
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 09 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution I only have a quick question that probably be answered easily.     I am in the process of doing a hardware refresh for the master server in my environment ...
Forum Discussion by David.Bowlby | 08 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hello all, I'm very new to BE, and just recently installed BE2014 to test as a backup solution for my company.  I have setup the following schedule, but seem to ...
Forum Discussion by schraids | 07 Jul 2014 | 3 comments
No I need a solution hi,   As,am new to symantac backup how catlog backup is to be taken ??   **** ...
Forum Discussion by lvs0088 | 06 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I recently had fully encrypted hard disk (Toshiba mq01abd075), operating system (Windows 7 Professional), two partition. C (146 GB) and D (548 GB) and 4 GB Unallocated ...
Forum Discussion by troygaines | 04 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hello ,   I am able to create success fully dedup storage  but I am stuck to take take the backup when I start the backup job I am getting the error ...
Forum Discussion by rashi.jain | 04 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello @all, I'm a beginner in BackupExec 12.5 and 2010. Formerly I used only NetBackup versions 6 and 7. I've a little problem with single file ...
Forum Discussion by mriedel | 03 Jul 2014 | 0 comments