Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi all! I have multiple NetBackup 5230 Appliances and I just added new trays, NICs and HBAs. All the rest are working fine, however 1 of my NBU 5230 appliance is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by James Shaw | 04 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution I have seen some other related posts for Quick Delivery in which people have performed overridden the maintance windows. While I see this feature for individual tasks, ...
Forum Discussion by Dave Smith 3 | 02 Mar 2015 | 0 comments
Currently only RedHat and SuSe is supported for FLR on VMware. I would love it when Symantec could also support FLR for Ubuntu distributions (12.04 LTS and 14.04 LTS and future versions) I might work now but there is a need for support!  ...
Idea by rblaas | 25 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, We have Dell tl2000 and it giving so many issues those are tapes going to bad, frozen and suspended frequently even for new tapes, and backup window time ...
Forum Discussion by sagar666 | 24 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution I'd like to use a db other than Microsoft SQL server to store ORM based objects. Is this possible with workflow? I'm thinking of rmdbs such as MySQL or ...
Forum Discussion by Lark | 20 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Good Day! We are running Symantec Netbackup 7.6.0.3 on a Linux Red Hat 6 I wanted to inquire if our Netbackup would be able to support or backup our  Synology ...
Forum Discussion by Trix Lopez | 14 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Dear Friends, Today i use symantec product (Symantec Backup Exec Continuous Protection Server 10d) on our exchange server and running well. The question is: ...
Forum Discussion by Aguss | 10 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hi All, Suddenly all the clients are not updating. Clients are configured to get updates from GUP. GUP shared update folder is also not updated to the lates ...
Forum Discussion by farooq | 10 Feb 2015 | 7 comments
I need a solution Has anyone experienced the Virtual machines going out of network during the backup using "VMware" policy. Apparently , the Windows VMs losing connectivity ...
This issue has been solved
Forum Discussion by manussnair | 05 Feb 2015 | 7 comments
I need a solution When I receive a new message in Touchdown there is a notification that includes From and Subject fields. However, if second message is received and first one is not ...
Forum Discussion by Medo | 04 Feb 2015 | 0 comments