Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I currently have a single SEPM 12.1.4 server with a off box database on a separate SQL server.  We need to replace the old hardware SEPM server with two new servers.  ...
Forum Discussion by JAunmc | 28 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution  Disk to Tape Copy 2-Full-Weekly -- The job failed with the following error: The directory is invalid. Daily incremental backup will goto USB disk G:\ On ...
Forum Discussion by BALAJVAK | 28 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution NetBackup media server  is running Operating System Windows 2008 Standard edition -  whereas 64 GB RAM is installed on this server. I am planning to patch the server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rpandey | 27 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution An administrator I work with is running Windows Server 2008 R2 with Netbackup 7.5.  He renamed the server and tried to upgrade to 7.6 but it didn't work so he ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Braker19 | 25 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hey all, I'm kind of going through a nightmare, and any help is much appreciated.    Long story short:    My SMP agent got connected to another ...
Forum Discussion by richietheprogrammer | 25 Jul 2014 | 1 comment
When can we expect support for RHEL 7??    I have a RHEL 7 server ready and waiting to go into production, but I need to be able to back RHEL 7.   Please advise on expected release date, and also if possible to get beta copy.   Thanks ...
Idea by rthurstonANI | 24 Jul 2014 | 2 comments
Hi,   I'm in the middle of upgrading between BackupExec 2012 and Backup Exec 2014, and from 32bit to 64bit. Given that these are successor products one would think there would be a handy export function for the jobs, catalogs and schedules ...
Idea by Data Processing | 23 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Good morning,   We encounter an issue with MAC OS updates which are not deleted by the purge. It seems that the issue is linked to the curretn version of LUA ...
Forum Discussion by Kevin Moine | 21 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution We are a long time Altiris/SMP shop. As I have mentioned here before, through donwsizing we have brain-drained all knowledge relating to the product. We don't ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SysAdmin_D | 17 Jul 2014 | 9 comments
I need a solution Hi all, Recently i have upgrade my backup exec 2012 from sp3 to sp4 via live update. but why after done that i was not able to use the BE, when i start up it said ...
Forum Discussion by syahrulf | 17 Jul 2014 | 6 comments