Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hello, We are needing to create a basic report that allows us to report on how many tasks a technician has closed for a period time.  We have run into a problem ...
Forum Discussion by WK01 | 17 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution One of our site servers is displaying a status message:   Status: Registered with server " SeverName@Company.com " Last Task:  blank ...
This issue has been solved
Forum Discussion by WK01 | 15 May 2014 | 2 comments
I need a solution When creating a new incident in ServiceDesk, the Description field does not give anywhere near enough room to comfortably type the information regarding the problem ...
Forum Discussion by WK01 | 21 Jan 2014 | 13 comments
I need a solution Hello, We have about 200 machines that were imaged and setup by an outside vendor. We discovered that these machines were not SysPrepped. People are currently ...
This issue has been solved
Forum Discussion by WK01 | 15 Jan 2014 | 6 comments
I need a solution Hello, We have about 200 machines that were imaged and setup by an outside vendor. We discovered that these machines were not SysPrepped. People are currently ...
This issue has been solved
Forum Discussion by WK01 | 15 Jan 2014 | 4 comments
I need a solution Hello, We have about 200 machines that were imaged and setup by an outside vendor.  We discovered that these machines were not SysPrepped. We are planning push ...
This issue has been solved
Forum Discussion by WK01 | 15 Jan 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, We have a custom Web-Based .NET application unrelated to ServiceDesk that we would like to integrate with ServiceDesk in a way that pushes data into ...
Forum Discussion by WK01 | 14 Jan 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, We have a couple of "active" assets that had the agent manually removed.  When looking at the console through Manage Computers, Altiris displays ...
Forum Discussion by WK01 | 23 Aug 2013 | 7 comments
I need a solution Hello, We have several site servers out in the field that are running on Windows 7.  Symantec has stated this is supported.  Everything seems to be running fine.  ...
Forum Discussion by WK01 | 27 Jun 2013 | 2 comments
I need a solution Hello, We have noticed that some of the interface features in SD do not always work as expected with IE 9 or 10.  For example, when viewing a list of tickets, it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by WK01 | 19 Jun 2013 | 5 comments