Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hello all, I'm moving several archives from Site A to Site B, both EV10SP4CHF2. During the process, I have several archives giving error files, all errors ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 02 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hello all, EV10SP4CHF2 2 sites, Site A and Site B. Mailboxes from Site B have been moved to Site A. Using Move Archive to move archives from Site B to Site A. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 30 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Hello all, I'm running a 'move archive' project, moving many archves (big and small) from one EV-site to another. These sites are in the same ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 10 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Hello all, I'm trying to export a folder from an archive. this is a subfolder underneath a folder with spaces in the name. The exact location is: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 10 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Hello all, Exchange 2010, EV10SP4CHF2. Exchange-server has been rebuild, and according to the one who rebuild it, the powershell scripts (Throttling and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 22 Oct 2014 | 8 comments
I need a solution Hello all, I'm drawing a blank, and need some reminder. Exchange is 2010, EV is 10SP4CHF2 We have 2 Exchange-servers. EX1 and EX2. EX1 is prod, Ex2 is DR. ...
Forum Discussion by GertjanA | 01 Oct 2014 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) When preparing for a move of several mailboxes to another Exchange server, we've came accross a nice powershell command to ...
Forum Discussion by GertjanA | 19 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hello all, I wonder if someone here has designed a custom role being like Exchange Administrator or Power administrator, but has removed the ability to delete ...
Forum Discussion by GertjanA | 16 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hello all, EV10SP4CHF2. One one site I manage I have the below events when SFW kicks off with event 6854 - Partitions Collector run has started.. This is followed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 19 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution Hello all, For whatever reason, all archives in my environment now have the same billing account. Is it possible to have the billing account repopulated, so it ...
Forum Discussion by GertjanA | 18 Jun 2014 | 2 comments