Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I do not need a solution (just sharing information) Recently spent months working on an issue with support before engineering found out and mentioned it is a known issue that is not ...
Forum Discussion by smakovits | 27 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution I have recently Migrated SEPM to a new server using the replication option. When I went to install SEP onto a client machine using the client deployment wizard. I ...
Forum Discussion by GingerWarrior | 27 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Hello Geeks ! We have one old master server running on 7.5.0.6 and we no longer using it to take backups ,it used to backup on 4-5 clients and have like 500 odd ...
Forum Discussion by PranavB | 27 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution I Have serveral thousand clients. But a specific 3 clients isnt updating def automatically. I had to remote in and click live update then it becmoes up to date. ...
Forum Discussion by Lumia@720 | 27 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution I have a v2.5.2 N5220 appliance which I need to decommission, and later re-deploy. It is/was the 4TB model with no disk shelves. It was previously configured ...
Forum Discussion by sdo | 27 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hi All I've installed and configured Enterprise Vault 11.0.1 and all good for all users that have no Exchange Archive mailboxes. But then, for the users that ...
Forum Discussion by Jakob_Di | 27 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, We have a test user for the EV that during the last years was added with permissions to many vaults. as a result in archive explorer we are ...
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 27 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Dear Symantec I created a account for read only role, but this account couldn't view access management tab ( including user and User Groups) Could you ...
Forum Discussion by NguyenHung | 26 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Dear all, Some MS excel and word files were mistakenly identified as executable files by the messaging gateway. We have removed .bin extension from the attachment ...
Forum Discussion by BAAdm | 26 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Hi I'm new to this website. I have a USB with Symantec Endpoint Encryption (I have no idea which version). I only used the USB once and it was 2 months ...
Forum Discussion by GRS22 | 26 Apr 2015 | 1 comment