Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, I am upgrading the SEP Manager to 12.1.6 and getting enable "There are clients with XP or 2003 Operating Sysmtem installed have been detected. Please ...
This issue has been solved
Forum Discussion by KK_4984 | 30 Jun 2015 | 5 comments
I need a solution Hello Experts, Our catalog backup is getting partial successfull. It has 3 schedules in a day full and 2 differenential in a day. Last incremental has the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 17 May 2015 | 9 comments
I need a solution Hello Experts, I need to restore flat files. Restoration is progress its showing 200 gb written. But i could not find anywhere that tells me how much data was ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 16 May 2015 | 4 comments
I need a solution Hi guys, We have some issue with BE 14 and its related to Tape. first Error: Final error: 0xe0000900 - The requested media is not listed in the media index ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 04 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hello Guys., I need help... Iam using BE 15..and  i have dout that what are the datas will we need to backup the following servers. AD Exhange(mailbox ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 13 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution Hi, We have Dell tl2000 and it giving so many issues those are tapes going to bad, frozen and suspended frequently even for new tapes, and backup window time ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sagar666 | 24 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hello All, How to check Ping, Telnet, Bptestbpcd commands in Netbackup appliances commandline. Thanks 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anil B | 10 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hello Experts, Two media are frozen and i could see logs as it contains tar-format data and cannot be used for backups in netbackup. I could see its size as 0 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 26 Dec 2014 | 16 comments
I need a solution Hi, The backup job is failing with the following error: Job ended: Monday, September 22, 2014 at 11:33:03 PM Completed status: Failed Final error: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lanloun | 30 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Hello everyone! I'm testing new version of DLP, 12.5, and have found some strange stuff I haven't found in earlier versions: I set up a Endpoint ...
This issue has been solved
Forum Discussion by haroldvm89 | 07 Sep 2014 | 2 comments