Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hello Guys., I need help... Iam using BE 15..and  i have dout that what are the datas will we need to backup the following servers. AD Exhange(mailbox ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 13 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution Bonjour nous vendons Backupexec pour de petites structures et ce même depuis l'époque "veritas"... cepandant ces derniers temps nous rencontrons ...
Forum Discussion by Rémy69 | 09 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, The backup is failing with the following error: Job ended: Friday, September 19, 2014 at 6:37:58 AM Completed status: Failed Final error: ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, The job is failing with the following error: Final error: 0xe000fe0b - An operation was attempted on an object that was not opened. Final error category: ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, The backup job is failing with the following error: Job ended: Monday, September 22, 2014 at 11:33:03 PM Completed status: Failed Final error: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lanloun | 30 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, when I run jobs to a tape, the jobs run properly to a point were they suddenly become on queu and the tape gets ejected from the tape drive. Knowing that the ...
Forum Discussion by lanloun | 24 Sep 2014 | 3 comments
When can we expect support for RHEL 7??    I have a RHEL 7 server ready and waiting to go into production, but I need to be able to back RHEL 7. Please advise on expected release date, and also if possible to get beta copy. Thanks is this ...
Idea by rthurstonANI | 24 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, i had a daily full backup off a sql server database with my old BE 2012 installation (all was fine). One job did a daily backup to disc and a daily ...
Forum Discussion by JuergenB | 22 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Good morning all, Please forgive if this is not the correct place to this issue but: I'm testing the BE 2014 and since last week my BE is always ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RobRodrigues | 19 May 2014 | 4 comments
I need a solution I have a dell PowerVault Appliance with 27TB which is failing to allocate media.. I suspect its due to expired licenses, but any help would be appreciated! PVLSVR: ...
Forum Discussion by mlariv | 14 May 2014 | 0 comments