Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, i had a daily full backup off a sql server database with my old BE 2012 installation (all was fine). One job did a daily backup to disc and a daily ...
Forum Discussion by JuergenB | 22 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hi All, Is there anyone out there in the community that has developed ANY scripted solution that can manage EMC VMAX snapshots on fiber/block storage? This ...
Forum Discussion by Adrian N | 21 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I downloaded netbackup 7.6 at Symantec Marketing Campaign site https://www4.symantec.com/Vrt/offer?a_id=91443. When I try to do the installation, it prompt me for ...
Forum Discussion by teckling | 01 Jul 2014 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) Beta Program for Symantec System Recovery 2013 R2 release We are happy to announce the Beta Program for Symantec™ System Recovery ...
Forum Discussion by Shailendra Musale | 01 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Everyone,   Can anyone send me a link providing comaprison between Commvault and Symantec products;   Symantec Netbackup & Backup Exec to be ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shwin23 | 09 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All,   I am new to here and also i am new to netbacup and backupexec but in our environment we are facing lotsof trabulshooting issues can any one please ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Roja | 29 May 2014 | 10 comments
I need a solution Good morning all,   Please forgive if this is not the correct place to this issue but:   I'm testing the BE 2014 and since last week my BE is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RobRodrigues | 19 May 2014 | 4 comments
I need a solution I have a dell PowerVault Appliance with 27TB which is failing to allocate media.. I suspect its due to expired licenses, but any help would be appreciated! PVLSVR: ...
Forum Discussion by mlariv | 14 May 2014 | 0 comments
I need a solution I was wondering if anyone has installed the NetBackup 7.6GA vSphere 5.5 EEB to allow VMware backups of vSphere 5.5 environments.  If so, do you know if it supports ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ChrisHemann | 18 Mar 2014 | 2 comments
I need a solution We bought a server with a Tandberg Streamer LTO Ultrium 4 and a version of Backup Exec 2012. The server works with Windows Server 2012. Since a verly long time now ...
Forum Discussion by fspwaku | 12 Mar 2014 | 9 comments