Video Screencast Help

Search

Search results

Hi, We have around 400,000 public folders in our organization, however our users cannot restore any public folder items where there is a Exchange replica. This KB article explains our issue and as of now there is no fix to this issue... Symantec ...
Idea by Tifosa | 13 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution I downloaded the trial version of GSS 3.0 as we have been having a devil of a time with our last full version of GSS 2.5 console having issues building the virtual ...
Forum Discussion by blittle2 | 05 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, I'm setting up a DLP Endpoint Server only. However, the pool of computers' using DLO Agent.  The performance overall is very slow and ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 30 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, Just found this bug on DLP 14, latest release. When changing the Agent Group on one agent, I get the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi guys, We have some issue with BE 14 and its related to Tape. first Error: Final error: 0xe0000900 - The requested media is not listed in the media index ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 04 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hello Guys., I need help... Iam using BE 15..and  i have dout that what are the datas will we need to backup the following servers. AD Exhange(mailbox ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 13 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution Hello there, I'm my company we've got several installations of SEP 12.1.4100.4126.105, for which the home folder is C:\Program Files\Symantec\Symantec ...
Forum Discussion by matisalimba | 31 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, Working on a demo with Mobility Suite. When trying to install Work Hub on a LG G3 phone running Android 5.0.1 20H, I got the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 27 Mar 2015 | 2 comments
The version numbers of several products (including Symantec Products) are not up to date! Ex. NetBackup Appliance does not go higher than v2.6.0.3 and we are already on v2.6.1 (and v2.6.1.1 is upcomning) Ex. NetBackup does not go higer than ...
Idea by rblaas | 25 Feb 2015 | 0 comments