Video Screencast Help

Search

Search results

The version numbers of several products (including Symantec Products) are not up to date! Ex. NetBackup Appliance does not go higher than v2.6.0.3 and we are already on v2.6.1 (and v2.6.1.1 is upcomning) Ex. NetBackup does not go higer than ...
Idea by rblaas | 25 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, We have Dell tl2000 and it giving so many issues those are tapes going to bad, frozen and suspended frequently even for new tapes, and backup window time ...
Forum Discussion by sagar666 | 24 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hello All, How to check Ping, Telnet, Bptestbpcd commands in Netbackup appliances commandline. Thanks 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anil B | 10 Feb 2015 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi, If there are any users in the community who wish to trial a plugin for monitoring VCS through Oracle Enterprise Manager 12c, ...
Forum Discussion by swardrop | 20 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, The backup is failing with the following error: Job ended: Friday, September 19, 2014 at 6:37:58 AM Completed status: Failed Final error: ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, The job is failing with the following error: Final error: 0xe000fe0b - An operation was attempted on an object that was not opened. Final error category: ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, The backup job is failing with the following error: Job ended: Monday, September 22, 2014 at 11:33:03 PM Completed status: Failed Final error: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lanloun | 30 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, when I run jobs to a tape, the jobs run properly to a point were they suddenly become on queu and the tape gets ejected from the tape drive. Knowing that the ...
Forum Discussion by lanloun | 24 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hello everyone! I'm testing new version of DLP, 12.5, and have found some strange stuff I haven't found in earlier versions: I set up a Endpoint ...
This issue has been solved
Forum Discussion by haroldvm89 | 07 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Just a quick post to ask if someone ever installed any of the DLP server roles on Amazon Cloud Services? I'm planning to install Enforce Server and Mail ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 15 Aug 2014 | 1 comment