Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Just a quick post to ask if someone ever installed any of the DLP server roles on Amazon Cloud Services? I'm planning to install Enforce Server and Mail ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 15 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hey all, I'm kind of going through a nightmare, and any help is much appreciated.    Long story short:    My SMP agent got connected to another ...
This issue has been solved
Forum Discussion by richietheprogrammer | 25 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution I recently had fully encrypted hard disk (Toshiba mq01abd075), operating system (Windows 7 Professional), two partition. C (146 GB) and D (548 GB) and 4 GB Unallocated ...
Forum Discussion by troygaines | 04 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hello everyone Just testing the newly SMP 7.5 SP1 and discover that all communication during installation of Altiris Agent is using HTTPS certificates. Because of ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 10 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, Does anybody know when DLP 12.5 will be available for download? I'm seeing a data sheet regarding 12.5 version on: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 02 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All,   I am new to here and also i am new to netbacup and backupexec but in our environment we are facing lotsof trabulshooting issues can any one please ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Roja | 29 May 2014 | 10 comments
I need a solution Morning  Can someone please assist with infomation on EV 11. Just need to know the G.A version will be released and when will the first patch will out . ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gunner | 08 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution We bought a server with a Tandberg Streamer LTO Ultrium 4 and a version of Backup Exec 2012. The server works with Windows Server 2012. Since a verly long time now ...
Forum Discussion by fspwaku | 12 Mar 2014 | 9 comments
I need a solution Hi,   Im running Altiris Deployment Solution 6.9 SP6. Issue is that i get error "unable to locate imaging tool for windows x64 environment" when i ...
Forum Discussion by pashyn | 18 Feb 2014 | 3 comments
I am running the new Linux OS Manajo Cinnamon and it is the best I have ever used. I plan on keeping this on all of my business computers but there is no current version of Endpoint to work with this distribution. This OS should surpass Ubuntu, Mint, and ...
Idea by elnino98 | 13 Jan 2014 | 0 comments