Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello guys, We have successfully migrated to ALtiris 7.5 HF4. We Upgraded a batch of Agents(1000), But Whenever we run system assessment scan, we get error ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 05 Mar 2014 | 8 comments
I need a solution Hi,   Im running Altiris Deployment Solution 6.9 SP6. Issue is that i get error "unable to locate imaging tool for windows x64 environment" when i ...
Forum Discussion by pashyn | 18 Feb 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, We have 7.1 SP2 environment. I want to install Office 2013. My agents computer is installed with Office 2010. Now, I need to upgrade to Office ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 17 Feb 2014 | 2 comments
I am running the new Linux OS Manajo Cinnamon and it is the best I have ever used. I plan on keeping this on all of my business computers but there is no current version of Endpoint to work with this distribution. This OS should surpass Ubuntu, Mint, and ...
Idea by elnino98 | 13 Jan 2014 | 0 comments
I need a solution Hello, We are currently running on Sun Master and Windows Media Servers which are working quite well. Currently we have a new requirement to add Sun Sparc ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Andicomposa@gma... | 09 Apr 2014 | 7 comments
I need a solution Hi Friends,              One of windows client backup is completing partatially. the warning was showing on system state backup.                 I m not ...
Forum Discussion by monu | 08 Nov 2013 | 2 comments
I need a solution   Hi, i have configured appliance 5230 as a media server, I have check BMR admin guide that the BMR option can be enabled from GUI if the appliance ...
This issue has been solved
Forum Discussion by thamerthamer | 29 Oct 2013 | 8 comments
I need a solution Hi , I had installed NetBackup 7.5 eval copy and I wanted to patch it to the latest version 7.5.0.6, however I was told that that is not available for eval copy. I was ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mnazli | 17 Oct 2013 | 3 comments
I need a solution 1 1381064645 hi ,  i have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Moez Mansouri | 06 Oct 2013 | 7 comments
I need a solution hi , i have a serious problem in my backup media set and i have to know how to solve it; i have  tow bakup job and they are assigned to my tape library    ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Moez Mansouri | 02 Oct 2013 | 14 comments