Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Has anyone experience with Backup Exec 2014 and 3-ways NDMP ? Trying to make a setup where VNX connect's to Backup Exec Server on Ethernet and sends data to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Packert | 22 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Hi there. I've been given my PST file by the admin in a file that has the extension .VaultedandScrambledPSTFile and Outlook will not open the file.  Is there ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ak2766 | 17 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Hi all. im migrating from Backup Exec 2010 to version 2014. When i install version 2014, gives me an sql error, of SQL SETIINGS INTERNAL FATAL and it fails, for that i ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DRMERLA | 15 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution hi guys..,  I upgrade semp  12.1.4 to 12.1.5..After installation,in push the package to the clients..now there is some problem..i will attach the template ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 14 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution I am starting to see a lot of these 2 errors in my SMP log.  hundreds a day. I am not sure what they are referencing and how to resovle them.  I don't notice ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SonicGT | 09 Jan 2015 | 8 comments
I need a solution Hi, based on this article i have a question in generally: https://www-secure.symantec.com/connect/forums/age... We still use two different Backup-Exec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Eric Urbaniak | 08 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution I need clarification on OS Support for Server 2012r2for Service Desk.  According to the (ITMS_Platform_Support_Matrix_06_Nov_2014) PDF and the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lotsill | 05 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, My name is Jorge Ruiz and I want to know if the symantec endpoint encryption has the remotely erase feature. I did some tests and I can Encrypt a Laptop ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jlruiz | 24 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hello everyone, I'm have SMP running Asset Management Solution and Inventory Solution only. I'm working with Software Licenses. One of the steps ...
This issue has been solved
Forum Discussion by haroldvm89 | 18 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 4 comments