Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi... I create this new thread for an old but (I believe) unanswered question as for BE2012.   If I have vmware hosts and a BE2014 server connected to a SAS ...
Forum Discussion by Pierluigi Cantoni | 15 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, I Have a CentOS 5.11 server and i've installed RALUS_RMALS_RAMS-5204.4 I did the trust relationship between the client and the server sucessfully. ...
Forum Discussion by Rafael Caobianco | 08 Oct 2014 | 6 comments
I need a solution Hi,   The backup is failing with the following error:       Job ended: Friday, September 19, 2014 at 6:37:58 AM Completed status: Failed ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   The job is failing with the following error:   Final error: 0xe000fe0b - An operation was attempted on an object that was not opened. Final error ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, We recently purchase a new server running SBS2011 to replace our Older HP that was running SBS2008. We are purchasing Windows 2008r2 server standard to put ...
Forum Discussion by Jennings | 02 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Getting the following error when backing up a virtual machine guest on Hyper-V host: V-79-57344-38749 - Backup Exec was unable to prepare Microsoft SQL ...
Forum Discussion by JD8888 | 01 Oct 2014 | 10 comments
I need a solution Hi, I need to backup Exchange 2013 on Windows Server 2012 R2 Standard. My Backup Exec Installation is 2012 SP4 with latest hotfixes. Can anybody tell me what ...
This issue has been solved
Forum Discussion by fwolf | 01 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution I am curently having an issue backing up a server with server 2012 on it.  I have backup exec 2010 R3 SP4 (installed on server 2008R2) with latest patches, agent is up ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Judh | 01 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution I have recently upgraded our Backup Exec to version 2014 on our media server which is running Server 2008 R2 (external auto loader tape backup unit via SAS cable).  ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Grunt | 30 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi there, is there any possibility, i can install the Remore Administration Console for BackUp Exec 2010 R3 on my Windows 8.1 Enterprise 64-bit OS? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gondoliere | 30 Sep 2014 | 4 comments