Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I am wondering if the Symantec Ghost Solution Suite is compatible with Windows 8.1 Pro or not. Symantec Ghost "Server" and Console ...
Forum Discussion by lloyd6770 | 14 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Good afternoon all! I'm fairly new to this part of Altiris/Ghost. We are trying to create an image for a new model of laptop we purchased. It's an HP ...
Forum Discussion by s1rGr1nG0 | 31 Mar 2014 | 1 comment
I need a solution I'm new to the Ghost software, I've always used Acronis and had NEVER had the problems I'm having now with Ghost.  What I'm trying to accomplish is ...
Forum Discussion by jarnesen | 18 Feb 2014 | 1 comment
After performing the steps in this walk through you will have a working PXE and TFTP set up delivering a Win PE 4.0 package with the latest Ghost executables and 2 optional default Win PE 2.0 Ghost packages. With this walk though it is assumed that ...
Article by ICHCB | 05 Feb 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, is there any new information on using Ghost with  Windows deployment Server - WDS? I have extracted a boot.wim file from the following process: ...
Forum Discussion by sls_it | 09 Dec 2013 | 1 comment
I need a solution I'm checking the copy of Windows 8.1. It looks good to copy them using Ghost12.   Does Ghost12 support to deploy Windows 8.1? I contacted reseller ...
Forum Discussion by hidehide | 11 Nov 2013 | 4 comments
I need a solution Hi I have had severe GSS 2.5.1 multicasting performance issues with my organizations new computers. Two different brands and models: HP ProBook 4340S and Lenovo ...
Forum Discussion by user61235 | 05 Sep 2013 | 3 comments
I need a solution I am new to using the norton ghost and i am trying to figure out how to multicast images from a external hard drive accross a server or switch to about 40 computers ...
Forum Discussion by legoman921 | 30 Aug 2013 | 2 comments
I need a solution Hi I am trying to create an image of a Dell 2120 netbook using this dos driver: http://www.broadcom.com/support/ethernet_nic/netlink_k57.php I'm using ...
Forum Discussion by prs246191 | 14 Aug 2013 | 2 comments
I need a solution Hello, We’re currently having troubles with Ghost and AHCI and I would appreciate some help. Ghost server: 11.5.1.2266 Workstation OS: Windows 7 x64. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by StephC | 30 Aug 2013 | 15 comments