Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello I'm trying to determine if by using the Netbackup Client 7.1.04, I can backup my Windows 2012 Domain Controllers? The information I've found ...
Forum Discussion by ExchangeFTW | 13 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I've been trying to find out which version of Red Hat Enterprise Linux 7.1.0.2 is able to support? I've been looking through the software ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cc1702004 | 06 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hi all, on the 16th March Microsoft has published the CU8 for Exchange 2013: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.as... Someone know when ...
Forum Discussion by Strangedays | 02 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution We are getting ready to upgrade our backup heads to accept LTO5 (from LTO3). Is there anything we need to do to prepare for this or will NBU just "see" it.. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by willhwalker | 01 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution I am getting error message intermitantly, For backup1 just ignore the ndmp error that is known to us. Backup1  : Policy : NJ09MHFNAS320_11year Resource ...
Forum Discussion by Yaqoob Qaudri | 01 Apr 2015 | 8 comments
I need a solution Hi This is my enviroment: Master / Media server on the same host: Windows 2012 R2 physical server with FC dual port connected to a two fabric SAN Brocade ...
This issue has been solved
Forum Discussion by larjona | 30 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, We are having an on going issue when trying to backup a large VM.  Our setup is as follows. Master: Virtual Server 2008 R2 Netbackup 7.6.0.2 ...
Forum Discussion by Andy Welcomer | 25 Mar 2015 | 9 comments
I need a solution Buenas. En la empresa actual para la que trabajamos con mi equipo se está migrando de dominio todas las maquinas, servicios y aplicaciones (fisicas y virtuales) a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Luis_A | 24 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution We are planning to our Enterprise vault from version 9.0.2 to version 11, we will be doing this in stages so we will first be moving to version 10.  Looking at the ...
Forum Discussion by Arsalan_2k | 17 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Can anyone give me the reply. 1. my all netbackup service has stopped After installation Netbackup Media Server on Vmware V center server . Can we deploy ...
Forum Discussion by rakesh gupta | 11 Mar 2015 | 3 comments