Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution We use Ghost Solution suite 2.5 and have been waiting for Windows 7 driver support for years now. Is there any updates being released soon we are in desperate need for ...
Forum Discussion by tjackmanOPT | 22 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution   Hello All, I`m BJ. And I`m a system admin in Korea. Today, my Oracle DBMS crashed by Backupexec Bedscomn.dll. when Archive backing up. ...
Forum Discussion by underground@sk.com | 05 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, I'm have SMP running Asset Management Solution and Inventory Solution only. I'm working with Software Licenses. One of the steps ...
This issue has been solved
Forum Discussion by haroldvm89 | 18 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
This issue has been solved
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I have a server machine installed successfully with SEP client. Its gets update successfully. I can see the Greendot in the client side. But the ...
Forum Discussion by farooq | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hi Experts . I need to understand netbackup logs why we are getting numeric stamp before it starts writing the log entry immediate after time stamp? like  as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mohankumar K | 15 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, We are running SMP and Patch Management version of 7.1 SP2 MP1. I have heard that Symantec does not support Server 2012 R2 for use with the client with 7.1 ...
Forum Discussion by J Henderson | 15 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution needing some help here.    virus defs are 14 days out of date on close to 75% of the clients in my domain, SEP Manager and GUP SEP clients are up to date on defs. ...
Forum Discussion by kcseggs | 11 Dec 2014 | 11 comments
I need a solution Hi, Starting about a week ago, I noticed from the job logs that the byte count on successful jobs is zero most of the time. The job rate is also blank. Happens for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pxtian | 09 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, We are experincing an issue in SEPM Java console after upgraded from 12.1.4112 to 12.1.5. Java version : Java 7 update 25 Please find the attached ...
Forum Discussion by Venk@ | 25 Nov 2014 | 17 comments