Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi guys..,   one of our client is using window 8.1 pro OS.i push remotley to that OS ,but its not installed and also install manually,no use.. Our SEPM ...
Forum Discussion by shaabin | 20 Jan 2015 | 12 comments
I need a solution Hi all, We have a weekly job to snapshot all of our vm machines (vm center 5.5, build 1750787). We just moved to a new fresh install backup server: Backupexec ...
Forum Discussion by ComdaIT | 17 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi All, This is my very first post and I really do hope you can help since we have been at it already for 12 hours. Is there any way to backup an IP-less DAG? ...
Forum Discussion by Timothy_Lelystad | 14 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution hi guys..,  I upgrade semp  12.1.4 to 12.1.5..After installation,in push the package to the clients..now there is some problem..i will attach the template ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 14 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, is possible restore registry of regedit only with symantec system recovery or only restore files and folders? Hola, es posible restaurar registros de regedito ...
Forum Discussion by n3m3sls | 13 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution We have two SPARC T-series hosting Solaris 10 Global zones, each with around 10TB of data. On NetBakcup 7.6 side, we have several 5220 Appliances connected to LAN ...
Forum Discussion by Itegral | 09 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, We have 12 branches with 12 file servers. We would like to manage backup for all the branches from head office . 1. Do i need to purchase 12 Backup Exec ...
Forum Discussion by Mazhar6520 | 23 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Appliance was R2, was upgrading to R3 twice, once in September and once again at the end of October. Ops center crashed on the first appliance. 3 months ago I was ...
Forum Discussion by mcutechadmin | 21 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Experts . I need to understand netbackup logs why we are getting numeric stamp before it starts writing the log entry immediate after time stamp? like  as ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mohankumar K | 15 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Dear experts, Any suggestions? Thanks. 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by HowardYu | 10 Dec 2014 | 4 comments