Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution During automated deployment of Win 7 over Win xp machines using Altiris 6.9 DS ghost images, we are facing the following issue. Post deployment, the target machine ...
Forum Discussion by ISmicro | 28 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, At where I work, we have had a lot of departments merging. First we were backing up just Solaris 10 servers, then the Windows team wanted to have their ...
Forum Discussion by cyberninja | 28 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I'm requesting your advices concerning migration of Vault SQL DBs. First, We've 2 EV env. (v10.0.2) with 1 dedicated SQL server for EACH Vault ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Zenworks2001 | 28 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution   Is there any issues SEP 12.1.5 client running on SEPM 12.1.4 console? Thers a vulnerability on SEPM and SEP that I need to close. With SEPM 12.1.4 I was ...
Forum Discussion by artk1 | 26 Jan 2015 | 12 comments
I need a solution Has anyone experience with Backup Exec 2014 and 3-ways NDMP ? Trying to make a setup where VNX connect's to Backup Exec Server on Ethernet and sends data to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Packert | 22 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Dear Symantec Community, Our company wants  PGP on their blackberry but we are stuck on picking the right licenses,  I was wondering wich licenses we need to ...
Forum Discussion by zzzx | 21 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi @ all, in our company domain we have several laptop computers with clean installation of windows 8.1 pro (x64). On this machines DLO agent (productversion = ...
Forum Discussion by recepomer | 20 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi,  in my enviroment i've two StorageTek SL500 Tape Library but doesn't works because i've an very old firmware. Someone know the minimal ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stevaz | 17 Jan 2015 | 44 comments
I need a solution Hi all. im migrating from Backup Exec 2010 to version 2014. When i install version 2014, gives me an sql error, of SQL SETIINGS INTERNAL FATAL and it fails, for that i ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DRMERLA | 15 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Hi All, This is my very first post and I really do hope you can help since we have been at it already for 12 hours. Is there any way to backup an IP-less DAG? ...
Forum Discussion by Timothy_Lelystad | 14 Jan 2015 | 1 comment