Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Is it possible to get SEPM on Server 2012r2?  I heard it doesn't work, and we're stuck on Server 2008r2. Yep, works fine. Just use Yep, works fine. ...
Forum Discussion by rmoc | 27 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hi All, Does DLP support (VDI) VMWare view composer masterimage? The clients have their own the IP,account. How to deploy the DLP Endpoint agent to VDI ...
Forum Discussion by allenchung | 21 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution I have a customer with a SEP environment with a on-premise SEPM already running. I have to now migrate a branch to SEP.Cloud. What are the necessary steps in migrating ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 20 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution One of my client is showing multiple problesm in sep. PTP is Disabled Download insight is malfunctioning I restarted the SEP services & the server.. ...
Forum Discussion by Lumia@720 | 17 Apr 2015 | 12 comments
I need a solution Tried to log into SEPM like normal.  I got a sluggish progress bar which we've seen after the 12.1.5337 upgrade. Server is updated for Windows.  Java is 7, ...
Forum Discussion by rmoc | 16 Apr 2015 | 37 comments
I need a solution Hi All, I've HP Proliant DL360p with a single partition (C:\) and also an hidden partition unallocated 100mb. I've installed Symantec Backup Recovery ...
Forum Discussion by Daniele.Maggi76 | 14 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, is it supported to install SEPM 12.1 RU5 on a Windows Server 2012R2 Core edition ? Thanks. 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DCourtel | 10 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Dear All, I need the best way to include Symantec DLP Agent in Windows 7 image such that every machine installed with the image (OS) should have the agent and it ...
Forum Discussion by DLP Enthusiast | 09 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Community,  Just looking to get some help with a server I am currently installing Backup Exec 2014 on. It is a Windows '03 server that we recently ...
Forum Discussion by Scruffy | 09 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution All, We have a single EV 10.04 server and a 3 server Exchange 2013 SP1 CU7 environment.  EV archiving and journaling is running with no issues. I am working on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by aschnarrs | 08 Apr 2015 | 3 comments