Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi Guys, SQL server Cluster is full supported  by DCS:SA / DCS:S..? Thanks. (Security, Data Center Security: Server & Server Advanced, ...
Forum Discussion by rojopipe | 03 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hi , i need help. My client has  oracle under UNIX , and my question is : this operative system is compatible with B.E. 15?  my client use UNIX for some systems... ...
This issue has been solved
Forum Discussion by n3m3sls | 30 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hello everyone, Just found this bug on DLP 14, latest release. When changing the Agent Group on one agent, I get the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Hi. Question, Small business SEP v12 have setting of USB policy analizer option? I need setting analizer usb in the computer of a client. Thank for respond. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gbustos | 12 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Unable to start symantec management agent service when i go to services its says that starting but no action i have seen due to that i am unable to launch ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mark@Altiris | 05 Jun 2015 | 6 comments
I need a solution Mac or Windows.  Windows we can push upgrades out to, so that's doable.  Macs are always manually upgrades?  That's what I've been doing. We got a ...
Forum Discussion by rmoc | 28 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I have Symantec Endpoint Protection 12.1.671.4971 on a Windows7 computer. After connecting a new external USB drive, SEP created this file: System Volume ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rabit | 23 May 2015 | 5 comments
I need a solution I originally posted this in the NetBackup forum but it seems to be a VCS issue that is the root of the problem: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shaun Taylor | 22 May 2015 | 37 comments
I need a solution If a customer is unencrypting all their tapes using NetApp DataFort and a Brocade Encryption Switch (these platforms did the initial encryption and both are EOL), and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nsultana123 | 21 May 2015 | 1 comment