Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello all, We have installed Altiris 7.5 SP1 hotfixes to make it 7.5 SP1 HF5. After installing the same, we are not able to see the scripted task which we ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 31 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Hello all, I am trying to run backup using advanced disk but it command stcuk inbetween.command is mention below: root@cxt03:~# ...
Forum Discussion by rashi.jain | 20 Aug 2015 | 3 comments
I need a solution Hello all, we just upgraded our notification server from 7.5 HF4 to 7.5 SP1, the upgrade was smooth but site servers are not registering to itself as a Task ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Krunal Solanki | 13 Aug 2015 | 14 comments
Ensure that openssl is up to date and does not include the heartbleed exploit. 1.  Run  rpm -q openssl  from the Terminal to check what version of openssl is currently installed on the Mobility Suite. The expected result should appear in the ...
Article by Joshua Johnson | 09 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, Is there any posibilities to move whole B2D folder from BE 2010 to other server with BE2012? I tried this already with few tapes and got error: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rywek | 07 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution Hi All, I'm trying to find the differences between these two commands in Netbackup. In the Netbakcup 7.6 TroubleShooting Guide, there is the same ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Duygu | 02 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Hello everyone, I'm setting up a DLP Endpoint Server only. However, the pool of computers' using DLO Agent.  The performance overall is very slow and ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 30 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, Just found this bug on DLP 14, latest release. When changing the Agent Group on one agent, I get the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Jun 2015 | 0 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution I am trying to imnstall netbackup 7.6.1.1 maintence pack after the  installation of  netbackup 7.6.1 . Please provide  us complete  proceduere of installation. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rashi.jain | 25 May 2015 | 3 comments