Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Im trying to boot my SRD 2013 11.0.1 on a new HP Proliat DL160 Gen9 and dont recognize the Keyboard or Mouse. I cant do anything because of that. i Disable the USB 3.0 ...
Forum Discussion by J3d1 | 22 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution Someone installed BackupExec 2012 Agent for redhat 7.1? I have not found documentation on this subject. Thank You!!! As of now Backup Exec does As of now ...
Forum Discussion by alejo24 | 22 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hey guys, Reviewing the NBU 7.7 - 7.7.x Database and Application Agent Compatibility List, I noticed something weird about the SQL Server 2014 support: When ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rafael D'Auria | 21 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, In the Replication Director documentation for NetBackup 7.7 we need to use NetApp Plug-in 2.0 for Symantec NetBackup to backup cdot arrays, but this plug-in ...
Forum Discussion by Renaud Touillet | 21 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, I was wondering if someone has some additional information regarding how to setup my cluster... I have both VCS (inclusing Storage Foundation) and Linux ...
Forum Discussion by sanderfiers | 10 Jul 2015 | 9 comments
The following steps show how to install MySQL 5.6 on a CentOS/RHEL 6 server, create the databases needed by Symantec Mobility Suite, and give a MySQL administrative account with rights to the two databases. The commands listed in a bold font below are ...
Article by Joshua Johnson | 09 Jul 2015 | 0 comments
Ensure that openssl is up to date and does not include the heartbleed exploit. 1.  Run  rpm -q openssl  from the Terminal to check what version of openssl is currently installed on the Mobility Suite. The expected result should appear in the ...
Article by Joshua Johnson | 09 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, I have recently upgrade Backup Exec 2010 R3 to 2014 SP2 on one of my customer's VCenter server (Win 2008 r2).Once the upgrade complete, the SAP ...
This issue has been solved
Forum Discussion by m.khairuz | 03 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I have recently upgrade Backup Exec 2010 R3 to 2014 SP2 on one of my customer's VCenter server (Win 2008 r2). Once the upgrade complete, the SAP ...
This issue has been solved
Forum Discussion by m.khairuz | 03 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hello everyone, I'm setting up a DLP Endpoint Server only. However, the pool of computers' using DLO Agent.  The performance overall is very slow and ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 30 Jun 2015 | 3 comments