Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hello , please advice on Migrating 11.0.5002.333 ( running on Windows 2008 Server ) to migrate to 12.1. x or later  How to start from the scratch ...
Forum Discussion by pramod16 | 29 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Hi Guys, Having issues with installing EV 11.0.1 on Windows 2012: Setup has found that the following required windows features are not enabled. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fremont | 28 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, At where I work, we have had a lot of departments merging. First we were backing up just Solaris 10 servers, then the Windows team wanted to have their ...
Forum Discussion by cyberninja | 28 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Dear Symantec Community, Our company wants  PGP on their blackberry but we are stuck on picking the right licenses,  I was wondering wich licenses we need to ...
Forum Discussion by zzzx | 21 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi all. im migrating from Backup Exec 2010 to version 2014. When i install version 2014, gives me an sql error, of SQL SETIINGS INTERNAL FATAL and it fails, for that i ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DRMERLA | 15 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Hi, is possible restore registry of regedit only with symantec system recovery or only restore files and folders? Hola, es posible restaurar registros de regedito ...
Forum Discussion by n3m3sls | 13 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hello all , I am trying to revive an old SEPM solution that has been dead for quite some time now and  have few queries  regarding this . I would appreciate if I can ...
Forum Discussion by Outrageous | 30 Dec 2014 | 9 comments
I need a solution Hello everyone, I'm trying to redo some graphic reports from SD 7.1 on SD 7.5. However, can't seem to find this field in 7.5: This option is ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hello everyone, I'm have SMP running Asset Management Solution and Inventory Solution only. I'm working with Software Licenses. One of the steps ...
This issue has been solved
Forum Discussion by haroldvm89 | 18 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution I am attempting to get users from edir using the ldap connector in workflow. The ID I am using does have read access and when using ldap tools to view the tree I ...
Forum Discussion by SonicGT | 18 Dec 2014 | 11 comments