Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Good day to all,   I´m having some issues installing NBU 7.5 on a WIN2003 server. I got the following screen:       Maybe someone have ...
Forum Discussion by manol4ik | 22 Oct 2013 | 3 comments
I need a solution Hi All,   Im working with NETBACKUP 7.5 and i want to enable ENCRYPTION option, its my first time doing this, but when i run any job with the option i got the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by manol4ik | 01 Oct 2013 | 1 comment
I need a solution Hi all,     I want to ask how can I run NBU JAVA ADM CONSOLE in Windows 8??      Also anyone installed NBU 7.5 on Windows Server 2012???   ...
Forum Discussion by manol4ik | 19 Sep 2013 | 2 comments
I need a solution Hi All,   Im installing Netbackup in a blade working with logical domains, so my question goes like this:   Will NBU work fine? or i will have some ...
Forum Discussion by manol4ik | 23 Aug 2013 | 3 comments
I need a solution Hi all Folks   I´m trying to backup some W2K servers with Netbackup 7.5   Now i want to know if I can install a client wint NBU 6.5 on the servers and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by manol4ik | 19 Aug 2013 | 3 comments
I need a solution Dear All   I installed the latest patch for NBU 7.5 rigth now is working with 7.5.0.5       in this version its supposed to have fixed ...
Forum Discussion by manol4ik | 28 Mar 2013 | 10 comments
I need a solution Hi everyone     I'm having an issue backing up an AD server the problem is the following:       Maybe someone can give me a ...
Forum Discussion by manol4ik | 26 Dec 2012 | 9 comments
I need a solution Hi everyone,     Im trying to install a client for BE2012 via PUSH but i get the following message:     Job started : Tuesday, December 18, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by manol4ik | 04 Jan 2013 | 10 comments
I need a solution Hello everyone,    I want to know if anyone can help me solve this issue or have some tech notes about it:   My master server is located on the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by manol4ik | 30 Nov 2012 | 3 comments
I need a solution Hi everyone, Im having some dificulties on a BE2012 installation, the installation and configuration of the tape drive was succesfull, then i started installing ...
Forum Discussion by manol4ik | 14 Aug 2012 | 15 comments