Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I'm looking to see if there is a way to allow Web/PDF messenger delivery to internal users. There is a set of users in HR and Finance that have Encryption Desktop ...
Forum Discussion by sonicrelay | 30 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi all,  Can anyone tell me if NetBackup 7.6 Replication Director supports NetApp cluster mode environments? I can only find old documentation which says it is not ...
Forum Discussion by bpdown | 29 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Is it possible to install very old version of NetBackup 6.5.6 on Windows Server 2012 R2? We are virtualizing all windows servers and I will use Veeam to backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by coffee_drinker | 28 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution  Disk to Tape Copy 2-Full-Weekly -- The job failed with the following error: The directory is invalid. Daily incremental backup will goto USB disk G:\ On ...
Forum Discussion by BALAJVAK | 28 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution NetBackup media server  is running Operating System Windows 2008 Standard edition -  whereas 64 GB RAM is installed on this server. I am planning to patch the server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rpandey | 27 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Good day,   My environemnt:  Solaris 10 SPARC.  Netbackup 7.5.0.1 I have IBM Ultrium LTO4 drives running using the native st drivers of Solaris. I ...
Forum Discussion by DNT | 27 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution Dear All... I need to to know if I can use tape drive with the Netbackup and get all the features of the Netbackup like VM instatnt recovery and snapshot ...
Forum Discussion by Nermeen | 27 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello all, I tought I would throw this out there before going to the trouble of installing the trialware. My Setup: I have network A that is completely ...
Forum Discussion by SparkSF | 25 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hey all, I'm kind of going through a nightmare, and any help is much appreciated.    Long story short:    My SMP agent got connected to another ...
Forum Discussion by richietheprogrammer | 25 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I am use 12.6 symantec pcanywhere on window operating system 7. It running smoothly. I have new system configure with window operating system 8. Will 12.6 be ...
Forum Discussion by rohitsharma | 25 Jul 2014 | 2 comments