Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I'm looking to understand what settings are required to perform HTTP monitoring?  As I understand, in the Agent Configuration, Agent Monitoring tab ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ensweiler | 29 Jul 2015 | 8 comments
I need a solution Hi, We need to know how is the version of the Netbackup to support ESXi 5.0, 5.1 and 5.5.  Actually we have Netbackup 7.5.0.1 in the backup host, Netbackup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Arturo López | 29 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution HI, I have a All-in-One Altiris Notification Server 7.5 (Virtual Machine) for PC inventory & software deployment with MSSQL database 2008 R2. Can I use ...
This issue has been solved
Forum Discussion by A-Law | 26 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Everyone, I am very new to EV. I want to archive mailboxes. Currently I am going over prerequisites and see that system mailbox should be created in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dilmuratz | 26 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution I recently upgraded our media servers (running Windows 2008 R2 OS) from BE2012 to BE15. When I look at the backup sets, I see a long list of expired backup sets ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Grayc | 22 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Hello Everyone, While updating linux. clients to 7.6.0.1 from 7.1 , i am getting below error: Checking for SYMCpddea package...    Package SYMCpddea found. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rVikas | 22 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution Hi, I have 2 Backup Exec Servers.  Same OS (WIndows Server 2012 Standard) Same Tape Drive and driver (Dell Powervault RD 1000) Both OS Detect the Tape ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pxtian | 22 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, Customer needs to have a clustered EV server in their production site due to high uptime requirement.  They are also looking at setting up a clustered EV ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fremont | 21 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, We are using Symantec Endpoint protection (SEP), however, we face a problem on the USB control: Questions: 1) Control specified USB Device to be used ...
This issue has been solved
Forum Discussion by A-Law | 20 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution I'm trying to assign EV Exchange Permission on Single server with below format for Pilot. Please help me whether it will assign permission only on that server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Raj_Kumar | 20 Jul 2015 | 3 comments