Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I am upgrading my CMS 7.1 to 7.5 SP1 . Planning to configure CEM. Already read through the Implementation Guide and Cloud-enabled Management White paper. Need advice ...
Forum Discussion by @Shama | 23 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Does anyone have any best practices and configuration suggestions for Task & Package Servers loaded on a VMWare Server? Thanks! ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jms97 | 22 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution I have updated to ITMS 7.5 SP1, and the console freezes when I try to add a location OU. I go into: Actions -- Discover -- Import Microsoft Active Directory We had ...
This issue has been solved
Forum Discussion by StevenB. | 22 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, According to our information, Symantec provides a software catalog with more than 200,000 known products that automatically (out of the box, according to our ...
Forum Discussion by thomas.hoefler | 21 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution I would like to disable the Drive Overflow feature on all package servers or enable a workaround to keep the package server data within the Package Server Base ...
Forum Discussion by Ed_A | 17 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution We are a long time Altiris/SMP shop. As I have mentioned here before, through donwsizing we have brain-drained all knowledge relating to the product. We don't ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SysAdmin_D | 17 Jul 2014 | 9 comments
I need a solution For tasks that have run what setting changes how long the retention of the success failure details?   For tasks we have after just a couple days they have this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SonicGT | 16 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hello All, We are having a hard time getting users to reboot their computers after each patch cycle hence we are looking settings / options where by we can force ...
Forum Discussion by Wert | 16 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution I am in need of assistance.  I am attempting to use Connector Solution to pull some data from an LDAP data source.  The data we are trying to pull is the lastlogon ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gtingen | 16 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hello, lately I noticed some "invalid packages" on a PS, after looking through logs, I came across these:    <event date='07/15/2014 ...
Forum Discussion by richietheprogrammer | 15 Jul 2014 | 0 comments