Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi I am needing to map the deployment share to the deployment site server where the computer will get image (local) I am wondering if there is a Token available that ...
Forum Discussion by skhs | 03 Sep 2015 | 2 comments
I need a solution Greetings, Anyone out there using HTTP image deployment? I got the server setup according to https://support.symantec.com/en_US/article.TECH161430.html and I ...
Forum Discussion by mabdelnabi | 13 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution HI, I have a All-in-One Altiris Notification Server 7.1 (Virtual Machine) for PC inventory & software deployment with MSSQL database 2008 R2. I try to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by A-Law | 12 Aug 2015 | 7 comments
I need a solution I'm on 6.9 (build 648) installed on Server 2008 R2. For the past few weeks I've had trouble with our Deployment Server, and I'm not really sure what ...
Forum Discussion by billyhig | 12 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution hi, I have a All-in-One Altiris Notification Server 7.1 (Virtual Machine) for PC inventory & software deployment with MSSQL database 2008 R2. 1) I create a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by A-Law | 12 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution We are considering full disk encryption either via software like Bitlocker or the Symantec solution, or possibly hardware drive encrytion. I was wondering what ...
Forum Discussion by SonicGT | 11 Aug 2015 | 7 comments
Dear Symantec, I have just been importing a few .GHOs into the system and I cam up against two issues: 1) The GHOs were large, due to the amount of included specialist software and so the import was slow, because the files were being duplicated ...
Idea by QuietLeni | 11 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, Last week I installed Altiris DS 6.9 SP6 on a brand new Hyper-v 2012 virtual server. We are trying to create an disk image of a HP T620 thin client, to ...
Forum Discussion by havar | 04 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution After recently installing the latest hotfixes, the both of my NBS servers are failing.  Machines boot and spin and timeout with error : Operating System Not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by krystasch | 04 Aug 2015 | 14 comments
I need a solution I'm currently trying to Capture and Deploy a Windows 7 reference image to machines that we've just added SSD's to. The Capture seems to go fine, but ...
This issue has been solved
Forum Discussion by brannel01 | 03 Aug 2015 | 2 comments