Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution I am attempting to get users from edir using the ldap connector in workflow. The ID I am using does have read access and when using ldap tools to view the tree I ...
Forum Discussion by SonicGT | 18 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hello, Not sure if this is the way it is supposed to be .... but I thought I'd clarify.  I have installed ServiceDesk 7.5 SP1 on a Windows Server 2008 R2 x64 ...
Forum Discussion by nande1965 | 09 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Ok so I'm a beginner with workflow and have been reading the user guide and watching the available videos that I can find, but I'm still having trouble with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by phoward74 | 05 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hello! Is there any possibilities to integrate Symantec Workflow with Enterprise Vault in order to create a document management system? The documents must be ...
Forum Discussion by bold | 15 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution All, I have been head scratching for some time in attempt to show real-time or granular updates for software delivery. I was able to successfully create a workflow ...
Forum Discussion by upioneer | 13 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution All, On a form, I am trying to leverage panel visibility (or any variable for that matter), using the current state of an Ajax component. Trouble is, there ...
This issue has been solved
Forum Discussion by upioneer | 07 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hello all, I am building a software portal in which end users will click on (selected/unselected) buttons to install apps from NS. On the side, I have been ...
This issue has been solved
Forum Discussion by upioneer | 24 Oct 2014 | 7 comments
This silent video shows the steps to add a basic URL POST SMS function to the Symantec Service Desk AD Password reset workflow. ...
Video by RufusS | 21 Oct 2014 | 0 comments
I need a solution Currently running Workflow 7.1 (Workflow in use for 5 years - upgrade coming) and have recently been made aware of a strange problem.  Safari users on Apple ...
Forum Discussion by GReddicks | 30 Sep 2014 | 2 comments
When working in Workflow 7.1 (I haven't experienced this issue in 7.5 yet), there is an occasional issue which prevents me from saving, debugging, or publishing the project after changes have been made.   In the past, being unable to ...
Article by africo | 04 Sep 2014 | 1 comment