Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi All,    I am running a Full Backup to a Disk storage in Backup Exec 15 and I remove it at end of Job  I run a incremental job following it to a different ...
Forum Discussion by oops_c2003 | 28 Jul 2015 | 2 comments
Scenario 1: Power on the Member Server first; wait 5 minutes, then power on the CAS server. Result: Everything works as expected. Scenario 2: Power on the CAS server first, wait five minutes, then power on the member server. Result: Cannot ...
Idea by Markus2791 | 24 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hallo, aufgrund Performanceproblemen konnte die BE nicht innerhalb 60 Tagen zufriedenstellend getestet werden. Gibt es die Möglichkeit , den Testzeitraum nochmal ...
Forum Discussion by Haugg EDV | 24 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution I recently upgraded our media servers (running Windows 2008 R2 OS) from BE2012 to BE15. When I look at the backup sets, I see a long list of expired backup sets ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Grayc | 22 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Someone installed BackupExec 2012 Agent for redhat 7.1? I have not found documentation on this subject. Thank You!!! As of now Backup Exec does As of now ...
Forum Discussion by alejo24 | 22 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I have 2 Backup Exec Servers.  Same OS (WIndows Server 2012 Standard) Same Tape Drive and driver (Dell Powervault RD 1000) Both OS Detect the Tape ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pxtian | 22 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution We just installed an upgraded tape library. New one is TL-2000 In the oper control panel, I have the TL-2000 set to 'auto-clean' However, the BExec user ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 18 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution I just replaced our tape library from a Dell Powervault "older model" to a Dell TL-2000. I did a 4 GB backup job to get a feel for the speed of the job ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 18 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution The above dropdown doesn't offer Server 2012(R2) but that's what im running on... Anyway, i have a local drive E: that has a bunch of our archived data ...
Forum Discussion by Cletus9000 | 15 Jul 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, I have two jobs to be executed with the same LTO drive to append backups to the same tape : Job1: Starts at 03:00 completes around ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jalil | 15 Jul 2015 | 7 comments