Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Dear Community I am having a problem with the LiveUpdate schedule through my SEPM (v12.1.5). After speaking to Symantec Support, they recommended I use a Scheduled ...
Forum Discussion by Thomas_O | 16 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Tried to log into SEPM like normal.  I got a sluggish progress bar which we've seen after the 12.1.5337 upgrade. Server is updated for Windows.  Java is 7, ...
Forum Discussion by rmoc | 16 Apr 2015 | 37 comments
Since the upgrade of our windows clients (from XP to Windows 7), some of our applications utilize the specific logged on user's appdata area that require to be excluded.  So as an example of an expected exclusion might be the following; ...
Idea by Moose77 | 16 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution We are currently running a single SEP 12.1.4 site with 2 SEPMs running server 2012 r2 standard.  What I'm looking to do is prior to upgrading the SEPMs I would ...
Forum Discussion by Ariphaneus | 16 Apr 2015 | 3 comments
I think within the USB Device control it would be good idea to have a logging facilty where it logs against the computer name what are the file names put onto the USB stick to allow a complete auditing of what users within a company are taking off the ...
Idea by Marshall542 | 16 Apr 2015 | 0 comments
The computer groups on the Computers Tab in the hosted portal it would be an excellent idea to be able to have Sub-Groups as organisations such as myself with mutilple sites it's really important will have a drill down option like the on premise ...
Idea by Marshall542 | 16 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution I have 5 different offices with roughly 475 clients all using the same policy that has Tamper protection set to ON. For some reason, in only ONE office, tamper ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AllenMatkinsTech | 15 Apr 2015 | 8 comments
I need a solution In SEP 12.1.5 I just discovered that in the Internet Email Auto-Protect settings in the AV/AS policy, it's not possible anymore to insert a mail server. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by greg12 | 15 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, We have laptop users roaming between 2 remote offices. Both the remote offices have 1 GUP, each, configured with the 3rd option - 'Single GUP IP ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jimmy. | 15 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, I do have installed "Windows 7" and "Symantec Endpoint Protection" on my machine. I have created the Wi-Fi hotspot using below commands ...
Forum Discussion by PratikGohil | 13 Apr 2015 | 2 comments