Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, Have an outbound email that has a Suspected Spam verdict, kindly advice if there's any adjustment needed: Filter Policy :    suspected spam: ...
Forum Discussion by Mr. Robot | 24 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution I wonder why if i imported a group in my active directory for my policy group and apply a policy for it, its not working. If I enter the mail individually on a ...
Forum Discussion by Rinoa21 | 20 Aug 2015 | 2 comments
Hi, Currently we can see that there is no fingerprint available for lotus notes id file in the list of Attachment list under Content in SMG. It will be great if the development will include this in their latest realease of the software. Regards ...
Idea by Sharat Shetty | 19 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution Hi all. We have had Brightmail messaging gateway for many years, and I am quite good with it  :) We have two scanner appliances in Europe and two in USA. And ...
Forum Discussion by ANDREY FYODOROV | 13 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution We've been experiencing an increase in messages getting through our Messaging Gateway as well as our customer's gateways.  This stuff goes in cycles, ...
Forum Discussion by BrentN | 11 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, I'm recieving more phishing emails contain malicous url which redirecting to malicous web site. I'm using Symantec Messaging Gateway. Do realise ...
Forum Discussion by Amos Yau | 05 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, were can I find more information about the following message? Date: Monday, Jul 27, 2015 04:55:32 PM CDT Severity: Error ...
Forum Discussion by iug | 27 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution I'm in the process of changing the IP address of SMG 10.5 but most of the commands in the command line document is now working for me. For example ...
Forum Discussion by Transmo | 26 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution SMG is showing private IPs on the header section, some work was done to remove this before but was before I got hands on the tool, based on old forums, I followed the ...
Forum Discussion by Tupac_Amaru | 24 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution We recently deployed Symantec Messaging Gateway 10.5.4-4 and tried to use the VMXNET3 network driver which provides superier performance in a VMWare virtual ...
Forum Discussion by Jon W. | 16 Jul 2015 | 0 comments