Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hi I have FSA archiving point without indexing ('Defer Indexin' tap is on) and I need to produce a list of files that are in the archive. Is this ...
Forum Discussion by Sani B | 24 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Server01 With 1 Vault Store consisting of 6 Partitions. 5 out of the 6 are closed partitions. All 5 Partitions are about 1 TB in size. We were backing up EV using ...
Forum Discussion by Alex81 | 22 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hi All, We are currently in the middle of an Outlook 2007 to Outlook 2013 POC & to date we have had some challenges in regards to the functionality of the ...
Forum Discussion by Scott_B | 21 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Hi all, Running EV FSA 11.0.1 on Windows 2012R2 with 10GB network, I'm currently restoring 400Gigs of data at what appers to be up to 15MB/per sec to file ...
Forum Discussion by BEI | 21 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution We are upgrading from EV for Exchange 9.0.4 on server 2003 to 10.0.4 on 2012 R2.  We had a consultant in about a year a go talking to us about the process.  We were ...
This issue has been solved
Forum Discussion by John Huber | 15 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I tried adding a file server as target on the vault admin console but the VAC crashes with the response below: Also attached is a log from the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ojay4real | 15 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, I tried adding a file server as target on the vault admin console but the VAC crashes with the response below: Also attached is a log from the ...
Forum Discussion by ojay4real | 15 Apr 2015 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) This issue will arise if the label on the drive exceeds 19 characters.  This will be officially resolved in an upcoming cumulative ...
Forum Discussion by plaudone | 15 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution I have installed OWA extensions, and this is working in IE11 against OWA/Exchange 2010.  But as stated in the compability list, IE 10 and IE 11 must be in ...
Forum Discussion by Anders_B | 13 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I am just testing an EV 11.0.1 installation for Exchange archiving in a domain, which has no SQL server. I am supposed to use a SQL server which is outside the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by smaas | 10 Apr 2015 | 8 comments