Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi All , I have a NBU environment where I have couple of masters servers . I have configured DD4500 ( Boost ) ( 10GBe + 8GB FC ) on both sites . DD Replication ...
Forum Discussion by Abhijit_Srivastava | 22 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hi,  Environment: Windows 2008R2 Master, 2012 Media servers, NBU 7.6.0.2 I'm attempting to reconfigure an existing media server (gs-ms01.domain.local) ...
Forum Discussion by Dan.42 | 20 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution All,   I have installed a new Netbackup environment and install the correct licenses.   I have added the credentials for a VMWare Vcentre server, but they are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kimihira | 20 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution I have a site where AIR is configured and working fine between 2 sites. Each site is a seperate NBU Domain, and also has it's own vCenter. Backups which have ...
Forum Discussion by SYMAJ | 18 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution Hi I am running duplication jobs from virtual to physical tape as part of my daily Vault process. I want to know where the size of these duplication jobs is ...
Forum Discussion by tinsoldier66 | 18 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution I have just upgraded to 7602 accross the board and noticed the following.  I have a number of Remote Admin Consoles (also upgraded to 7602) which have had their system ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 18 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hello all, in netbackup i  want to change the logon account service using command line allthough i already know how to change the services manually but it is not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rashi.jain | 16 Aug 2014 | 4 comments
Currently the SG driver doesn’t work on Solaris zones  because when the SG drivers through sgbuild creates direct link to devices in /dev/sg but with Solaris zones you can only share out the /dev/rmt to the zone not /devices. Would it be possible for ...
Idea by Efi G | 15 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, A security scanner says all of our media servers have Drupal installed on them. Is this a part of Ops Center? Has anyone had this issue? Basicly I just ...
Forum Discussion by cyberninja | 14 Aug 2014 | 13 comments
I need a solution I need some assistance with the variables in the sybase_mydb_backup script.     Here is the portion of the script:  @echo SYBACKUP_SERVER = ...
This issue has been solved
Forum Discussion by David.Bowlby | 13 Aug 2014 | 3 comments