Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Just checking this in relation to NBU 7603 and any changes which may have crept in........ If I have a standard schedule setup within a policy of say a daily INCR ...
Forum Discussion by SYMAJ | 23 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution Hi all, In my previous post, I have asked how back up Microsoft Exchange into tape. Now, I need help how to configure a Microsoft Exchange 2010 to Symantec ...
Forum Discussion by tarmizi | 21 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution I have to wipe the hard drive of a Server 2008 R2 server, including the installed Backup Exec 2010 R3.  I have the install software and license keys, but is there any ...
Forum Discussion by Radio Ron | 21 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, Would anyone know if there is a way to export/import tapes without logging into the BE console? Basically, to have the same capabilities in terms of ...
Forum Discussion by pxtian | 21 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I have a question regarding test run in BE 2014. I would like to setup TestRun before backup and check if the tape is inserted. If no, I would like to send ...
Forum Discussion by Ferdinand M | 21 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution 1.) How can I stop BE from ejecting a disk? The server is in a remote location, and if a job fails, the disk is often ejected. If a restore asks for a different ...
Forum Discussion by RickkeeC | 20 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution I have a Dell Powervault 136T with 4x LTO2 & 2x LTO3 drives. I'm using BE2014. I have a large set of tapes that haven't been cataloged in a few ...
Forum Discussion by JCoins18 | 20 Nov 2014 | 12 comments
I need a solution Hello   As I said in topic. Backupexec doesnt see all virtuall machines in Hyper - V in selection list, so I cant backup them. I see virtual machine A  But ...
Forum Discussion by AndrejD | 20 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hello hope someone can help Please see the link below as I am having the same problem and we are running NetBackup 7.6.0.1 ...
Forum Discussion by Les Denniss | 20 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hello Forum,  I was wondering what best practice is for setting the "small/medium/large" confioguration for the NBU db.   Is it based on the number ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Thomas Anthony | 18 Nov 2014 | 1 comment