Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution During automated deployment of Win 7 over Win xp machines using Altiris 6.9 DS ghost images, we are facing the following issue. Post deployment, the target machine ...
Forum Discussion by ISmicro | 28 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hi! By default, all e-mails sent to the monitoring mailbox are automatically recorded as IM and EM tickets. We are committed to each email will be recorded as EM ...
Forum Discussion by mm_pl | 28 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution The simple classification/edit incident workflow includes, by default, the ability to re-assign incidents.  However if you do this it does not run the on ...
Forum Discussion by smassie | 26 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hey guys, I'm having the same issue related here https://www-secure.symantec.com/connect/forums/machine-not-getting-through-winpe40-x86, I did as told by BBC ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rafaelfontana | 26 Jan 2015 | 12 comments
I need a solution I'm something of a numpty when it comes to workflow but I am wondering if it is possible to use the send to workflow action in the rulesets to open up a form that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by smassie | 26 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Hello Pals, I've been doing test on lab for automated patching but i am encountering an error.. Below is the log for the error. I have also attached the ...
Forum Discussion by Marilou | 25 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Currently, I am working on Manage Policy (Under Manage - Policies) and Unfortunately yesterday I have accident to deleted one of policy folder - Is there another ...
Forum Discussion by Kristanto Hendardi | 25 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, I have just applied tn SD.IncidentManagementSimple patch to fix the issue where tickets won't close under certain circumstances when custom data has been ...
This issue has been solved
Forum Discussion by smassie | 23 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Após criar um ambiente ServiceDesk, tentei criar um projeto Workflow,  mas sempre dá este erro: Could not load type ...
Forum Discussion by melina.pereira | 22 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hello All, Need some help, we are trying to deploy application via Managed Software Delivery and the requirement is that the user can defer the installation for up ...
Forum Discussion by Wert | 22 Jan 2015 | 2 comments