Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello. I retired a Linux server and I still have it in the selection list in Backup Exec Server Application . Checked that there are not enties regarding it´s ...
Forum Discussion by vparlaghy | 28 May 2015 | 1 comment
I need a solution According to p220 in the "Symantec NetBackup PureDisk™ Backup Operator Guide Release 6.6.4" and my own experiance (on other SPA's). The SMTP setting for ...
Forum Discussion by M-NYC | 28 May 2015 | 0 comments
I need a solution Mac or Windows.  Windows we can push upgrades out to, so that's doable.  Macs are always manually upgrades?  That's what I've been doing. We got a ...
Forum Discussion by rmoc | 28 May 2015 | 1 comment
I need a solution I found an article on connect that the solution indicated after deleting the policies etc that reference the software release, to go and delete the release not the ...
Forum Discussion by SonicGT | 28 May 2015 | 0 comments
I need a solution Hi! I have a question about how things should work... Environment: exchange 2013 CU8, EV 11.0.1 CHF1/outlook 2013 SP1 (32bit). The VSA’s requirements in ...
Forum Discussion by Sani B | 28 May 2015 | 3 comments
I need a solution Does anyone know how to capture the User Name in an Endpoint response rule? I should add that I'm trying I should add that I'm trying to configure ...
Forum Discussion by bncecu02 | 27 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hello all - I'm having some troubles figuring out the magic that makes the WAS connection successful when attempting to publish to a remote server. In ...
Forum Discussion by africo | 27 May 2015 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi! In Symantec Knowledge Base, there is an awesome article that provides you with a list of all articles/documents that talk ...
Forum Discussion by Triinu Gross | 27 May 2015 | 0 comments
I need a solution Hello Everyone We have EMC datadomain used as storage target. Below are the details for that                         Model                          DDOS ...
Forum Discussion by rVikas | 27 May 2015 | 9 comments
I need a solution We have are running Netbackup 7.5.0.5 on SUSE Linux 11 server. I added a policy for a Windows Server 2012 R2 running client version 7.5.0.6. We are getting an error ...
Forum Discussion by rkennedy93291 | 26 May 2015 | 5 comments