Video Screencast Help

Search

Search results

In the Backup Exec selection list, it is possible to use the details view to enter a selection in the following syntax: e:\folder1\12*\*.* /subdir This causes the resource view to correctly check ALL folders in folder1 that have names begining ...
Idea by Fensterbrecher | 24 Apr 2014 | 0 comments
On 12.1.4.1a, when trying to add exceptions, the program limits us to a 24 bit subnet.  We have much much larger subnets. E.g. to exclude 10.4.0.0 through 10.4.31.255 I would have to specify 32 separate /24 subnets.  Trying to enter the parameters I ...
Idea by JayboneWH | 24 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution Hi guys,   We have emails that are stubbed in Exchange Server 2010. When we open an email that has been stubbed by Enterprise Vault 10 in OWA, we see that the ...
Forum Discussion by RS84 | 24 Apr 2014 | 7 comments
I need a solution I have Enterprise Vault 10.0.4 and Exchange 2010 SP3 RU2.  Exchange 2010 is 4 servers, running CAS/HT/mailbox roles, all members of the DAG, and all members of the CAS ...
Forum Discussion by JA3 | 24 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hello! We are using Backup Exec2010 R3 with be2896R344584_64bit_348105 patch on Windows Server 2008 R2 Standart. After instalation of BE we are facing a ...
Forum Discussion by rshb4400 | 21 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hello everyone I'm working in a few reports with IT Analytics on Altiris.The company i'm providing services is asking me for two reports: - All ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 18 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution Hello All, I have Installed Symantec Backup Exec 2012 on Microsoft Windows 2008, now I want to configure WD Sentinel DX4000 Network Storage Server with ...
Forum Discussion by jibranraopk | 18 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Good Morning, I have installed che netbackup agent on Linux x64 with OS Centos.  I've used the same steps configuration for all server in my company.  But ...
Forum Discussion by Cappino | 18 Apr 2014 | 7 comments
I need a solution I have a server 2008R2 server that had NS installed on it as a test, but then removed.  So for the most part the server is new   I have since installed the ...
Forum Discussion by SonicGT | 17 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Hello everyone! While working with IT Analytics cube, I've build one view with the following fields: Computer: name > Computer: Model > Software ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 16 Apr 2014 | 1 comment