Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution hi duys..., We install new SEPM 12.1.5 version....and now in deployment time some error are show. we push the AV to one client,in client system shows " ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 25 Jan 2015 | 7 comments
I need a solution HI guys...,     We are using SYSTEM CENTER ENDPOINT PROTECTION Antivirus ...we need to uninstall this antivirus and install SEPM 12.1.5. Any one know how to ...
Forum Discussion by shaabin | 24 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution Dear Symantec Community, Our company wants  PGP on their blackberry but we are stuck on picking the right licenses,  I was wondering wich licenses we need to ...
Forum Discussion by zzzx | 21 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution hi guys..  I am using SEPM 11 version..now all client will not updated error..all clients are out of date,is there is any solution for this?Is symantec is support ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 21 Jan 2015 | 4 comments
During Automatic updates, it is becomming increasingly apparent that SEPM has very limited functionality for automatic updating. Currently you cannot modify or replace an installation package for all groups that it is assigned to. If the ...
Idea by Binary1010 | 21 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hi Experts, I want to add a disk shelf to our exisiting NBU appliance setup, Can help me with any documentation or any old  post with images. Thanks, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 21 Jan 2015 | 7 comments
I need a solution Hi all, While researching for my upgrade from EV10 to EV11, I came across the following in the QuadroTech website: "During the early years of Enterprise ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Fiona | 20 Jan 2015 | 7 comments
I need a solution Hi Guys...,   I install SEPM 12.1.5..and i create the packages and before push ,there is one step to search the computers\client..In that steps ,some clients are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 17 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi,  in my enviroment i've two StorageTek SL500 Tape Library but doesn't works because i've an very old firmware. Someone know the minimal ...
Forum Discussion by Stevaz | 17 Jan 2015 | 39 comments
I need a solution I have to update the server certificate on my SEPM server and am running into an issue with the Private key file. Here's what I've done and where ...
Forum Discussion by Brad_SEPMAdmin2014 | 16 Jan 2015 | 15 comments