Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hi, I am having a Slorais 5.9 running on NB 6.5 . Need to configure the Catalog backups - DR file to be mailed . I have already put the required mail id's in ...
Forum Discussion by reachah | 30 Jan 2015 | 5 comments
This article contains some cases about problems in CEM environment, where you can find their root cause and possible solution for your case. Note!: All these description steps were done, using SMP 7.5 SP1 release build ! List ...
Article by Igor Perevozchikov | 29 Jan 2015 | 0 comments
What is basically required to have SMP 7.5.x CEM functionality working via HTTPs using self-signed or non self-signed certificates Probably this information will be useful to know, if you're going to setup CEM in your environment. ...
Article by Igor Perevozchikov | 29 Jan 2015 | 6 comments
Reading IPS signatures is a mess. There are so many signatures that when I do decide to update the IPS policy - I can't see which is an older one/outdated an no longer used and which date it was created. I want to see which ones I need to add , ...
Idea by ThaveshinP | 29 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, When we query the SEP Database we are getting duplicated hostname when fetching the data. We are using below SQL command to get the report: ...
Forum Discussion by nikulay | 29 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Hi Friends, I need to provide access to opscenter for a  Monitor team member, to generate alert reports. Please let me know how to give access to ops center ...
Forum Discussion by krishna007 | 27 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution SEPM 12.1.5 Default Logs Settings for Server and Clients Running any date range Monitors>Systems Logs results in "No Entries" returned. Help! ...
This issue has been solved
Forum Discussion by thedominion | 27 Jan 2015 | 10 comments
I need a solution I attempted to add my questions as a comment on a similar DI Reporting Issue forum, but I'm not sure if my response was received.  Here is my question: I have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Evan44 | 21 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution After a little bit of trial and error when writing a query I have found that if I query the vAllComputerInfo table I have computers that are in a non-active status ...
Forum Discussion by JohnVee | 21 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution I'm currently running Symantec Encryption Server 3.3.1 Build 13100, I get a nightly email on the number of users enrolled and system status.   I can't locate ...
Forum Discussion by Falken | 20 Jan 2015 | 1 comment