Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

The Technical Services team for Backup and Recovery have produced a number of documents we call "Blueprints". These Blueprints are designed to show backup and recovery challenges around specific technologies or functions and how Backup Exec ...
Article by GFK | 20 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution We are using Symantec NetbackUp 7.6.0.1 in Windows Server 2008 R2 and I have a problem regarding backing up our file data. Our File data is composed of *.pst's, ...
Forum Discussion by Jan Rustico | 20 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hello everyone, I'm have SMP running Asset Management Solution and Inventory Solution only. I'm working with Software Licenses. One of the steps ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 18 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all, I have several corrupted and unreadable files that reside in one of our shared drives. I've given up in trying to delete these files as it's very ...
Forum Discussion by archie31 | 18 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution I am attempting to get users from edir using the ldap connector in workflow. The ID I am using does have read access and when using ldap tools to view the tree I ...
Forum Discussion by SonicGT | 18 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution We have 1) Microsoft SharePoint Server 2013 on Windows Server 2008 R2, 64-bit 2) Symantec Data Loss Prevention 12.5.0.20035 on Red Hat 3) Symantec ...
Forum Discussion by ravy | 18 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Dear All, Background: Single Tier deployment (with Network Monitor, Network Prevent for Web - squid enabled) Confirmed Directory Connection is okay ...
Forum Discussion by Carsons | 18 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution We have the following ; Server 2012 w/Hyper-V installed 1 VM So far HP MSL4048 Tape backup BUE 2014 SP1 Archive plan: Daily Weekly: Store ...
Forum Discussion by Chuckfu | 17 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, I tried to bring a SG online in a node but it's not comming online. Let me explaing the issue. We did reboot of a node aixprd001 and we found ...
Forum Discussion by prabindr | 17 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, I have a scripted OS install working perfectly OK for an HP 6450b laptop. When I use the same scripted OS install on a Dell Latitude E5410, the script OS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RMSHAH50 | 16 Dec 2014 | 8 comments