Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi The following url is a phishing attempt http://ge.tt/api/1/files/1bluPcc1/0/blob?download This SEP trained to detect when a user tries to ...
Forum Discussion by JM Jimenez | 14 May 2014 | 0 comments
I need a solution My present setup is Opscenter 7.5.0.6 if if upgrade to lastest Opscenter 7.5.0.7. Also my Backup master server version is 7.5.0.7 Opscenter 7.5.0.7 version provide ...
Forum Discussion by ajaymcasit@gmail.com | 21 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Hi. I need some guidelines to do this. I don't know very well this product. Is there someone help me? Thanks a lot. First check if your device ...
Forum Discussion by Alex575 | 20 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution We are using Symantec Backup Exec 2012 installed on our file server and Eternus L20 S2 for our backups. This Eternus L20 S2 tape machine have 8 slot where we insert ...
Forum Discussion by edsgonzaga | 20 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution Hi All, I am experiencing an issue that I have seen a few times in our environment. I documented the issue and a fix here: ...
Forum Discussion by Nate.D | 19 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Just downloaded RU5 now. Has anyone tried upgrading yet from either RU4 / Ru4Mp1 /Ru4mp1a to RU5 ? Last 2 times I upgraded , ran to an issue to increase the ...
Forum Discussion by ThaveshinP | 19 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hallo zusammen    Symantec Backup Exec 2014 hat in der SCL den XenServer 6.2 wieder mit aufgenommen.  ...
Forum Discussion by Runnel | 19 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hello, Request to share technical information for below queries which I has to share the same with the client, 1. Master is shared with SSO option . Around 3 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by reachah | 19 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi Folks, I'm new to this community, I'm hoping if anyone could help me with this case: Currently in our environment, we have two netbackups master ...
Forum Discussion by Eki Rahmadian | 19 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, My Requirement is that i want my all backup job should go through FC (SAN). Our VM backup is working fine it goes to SAN transport but when i am taking the ...
Forum Discussion by Zakirkhan1069@G... | 19 Sep 2014 | 7 comments