Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

Have you ever tried to add a Profile and got an error: "Value cannot be null. Parameter name: value" You can't have a uniqueidentifier as a datatype for your Foreign Key or include this another in your Profile. ...
Article by AlexHedley | 22 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hello: I tryed to update our Altiris Client Management 7.5  to versin 7.6 (using Symantec Installation Manager) but in the configation process send a critic error ...
Forum Discussion by richiegz | 18 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution I have written a custom workflow that creates consumable and fixed catalog items. In this workflow I have numerous components I've written myself, and these ...
Forum Discussion by kevinradler | 24 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution We are having an issue with Active Directory users logging onto SOME PC's .  From certain PC's, logon attempts result in the error "Invalid ...
Forum Discussion by CathyPC | 30 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello!  I created a WF-projects which must autostart using a schedule every 3 minutes. And it does that. But after 5 seconds after each start it starts again. What ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bold | 13 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hello all, I am working on a project. A fresh set-up is there. 4 Notification server in hierarchy with HTTPS communication. 1 Parent and other 3 Child. ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 11 Jun 2014 | 11 comments
I need a solution Hello guys, We have successfully migrated to ALtiris 7.5 HF4. We Upgraded a batch of Agents(1000), But Whenever we run system assessment scan, we get error ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 05 Mar 2014 | 8 comments
I need a solution I have set a model as invocable and want to return several datatypes. whhen I set the output it seems fine. However, when I try to build or validate the worflow I get ...
Forum Discussion by juclasan | 04 Mar 2014 | 1 comment
I need a solution The SD.Email.Monitor service works great for us. However, when we get a bounce from certain post masters, the from address is not populated. When this happens, the ...
Forum Discussion by Dustin Perkins | 27 Dec 2013 | 4 comments
I need a solution I have recently completed several Service Desk Upgrades to 7.5 SP1 and a common error continues to show up in each upgrade. Error: 'ddlActionVariant' ...
Forum Discussion by Oscar Castaneda | 17 Dec 2013 | 0 comments