Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution The Scenario:  My environment is fully configured to execute PowerShell tasks on clients from site servers.  I am using PowerShell to Set and Get the status of the AMT ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Douglas.Dunphy | 05 Aug 2013 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) Server: DS 6.9 (517) SP5 on Windows Server 2008 R2 x64 Std. SP1 Clients: DAgent 6.9.517 (64 Bit) on Windows 7 pro  6.1.7601 SP1 ...
Forum Discussion by KPuffer | 08 Mar 2013 | 5 comments
I need a solution Has anyone had any problems with exporting XML files from a 7.1 instance and importing them into another 7.1 instance?  We used this process to move development ...
Forum Discussion by Karuso | 15 Jun 2012 | 9 comments
I need a solution Hi everyone, We have NS 7.1 (windows 2008 std r2 64 bits) and we added a new site server (windows 2008 std r2 64 bits) in a remote site with task and package ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pragmmativco | 12 Dec 2011 | 4 comments
I need a solution I am setting Symantec Mobile Device Management and am trying to enroll my first iOS device and I get the following error when I attempt to enroll the device. I can see ...
Forum Discussion by donparfet | 09 Nov 2011 | 15 comments
I need a solution Dear All, I am deploying the Altiris CMS 7.1 all Agents through script most of the machines i am unable to remote control through PCANYWHERE, when i check the ...
Forum Discussion by adnant | 25 May 2011 | 10 comments
I need a solution Hello, OS and apps: NS 7.1 in windows 2008 64 bits Scenario: created package to install xpf application and it failed with error 1041 I read some articles ...
Forum Discussion by pragmmativco | 26 Apr 2011 | 7 comments
I need a solution Hi everyone, Scenario:: NS 7.1 on windows 2008 R2, SQL on its on box We enabled a task to capture an image as follow: Run reboot to pxe, run create image, ...
Forum Discussion by pragmmativco | 21 Apr 2011 | 3 comments
I need a solution Does any one know what causes this error? Could not find work queue item....number of items in queue ...   What version of SD are you What version of ...
Forum Discussion by JoeBolster | 02 Mar 2011 | 5 comments
I need a solution when selecting a particular contact a application errors appears. did the sql trigger. anyon ehaving issues with their contacts? thank you (Endpoint ...
Forum Discussion by JoeBolster | 27 Oct 2010 | 0 comments