Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi A customer scenario: Network shares with archived FSA data moved to EMC disks, copied with EMC tools. items that have the archived icon when double ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 26 Dec 2013 | 1 comment
I need a solution Hi I want to upgrade a customer to version 10 running the 10 deployment scanner gives an error that there is FSA metadata that needs to be upgraded prior to the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 15 Aug 2013 | 8 comments
I need a solution Hi all,   We migrated a customer form 32bit to 64bit server. As the storage guy did not know how to disconnect and connect the storage to the new server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 29 May 2013 | 5 comments
I need a solution Hi Upgrade of EV from 9.0.2 to 10.0.3 in microsoft cluster (active passive). Upgrade completed succesfully. Index administration task created with upgrade ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 14 Mar 2013 | 46 comments
I need a solution Hi all, I have errors in EV server on upgrade index task for Journal archive. the error is:   Log Name:      Symantec Enterprise Vault Source:     ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 03 Mar 2013 | 8 comments
I need a solution   Hi,  My customer send me these logs coming from McAfee, he claims EV is trying to terminate the McAfee processes. Anyone ever encountered an issue like ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 26 Feb 2013 | 6 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hi all, interesting issue I've just faced: Upgrade to EV 10 SP3, after upgrade of directory DB and storage DB, I started ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 10 Feb 2013 | 14 comments
I need a solution Hi, In one of my customers I have a weird issue. when restarting EV serveices, I get event 8229 (DirectoryService: CreateDirectoryService number of tries: : 6) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 03 Feb 2013 | 6 comments
I need a solution Hi after upgrade to version 10, the server is full with the following:   Log Name:      Symantec Enterprise Vault Source:        Enterprise Vault ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 30 Jan 2013 | 4 comments
I need a solution Hi EV system, with ignorearchivebittrigger.txt set, every morning after snap of the storage we replace the ignorearchivebittrigger.old with a fresh new txt file. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sarah.Seftel | 14 Jan 2013 | 10 comments