Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

http://www.netxinc.com/emails/tips_and_tricks_webinar/tipsandtricks.html Tue, 12 February, 2013 - 14:00 - 15:00 CST ...
Event by Rae Landua | 06 Feb 2013 | 0 comments
I need a solution We have a small number of machines that started to blue screen after installing December Microsoft security patches ( Approximately 10). They are all E6410  running xp ...
Forum Discussion by dramon | 09 Jan 2012 | 0 comments
I need a solution I am running ver 6.9 and i get error 1603 on most of my PC application pushes. I am thinking some auto updating is causing this error. The funny thing is when I check, ...
Forum Discussion by aroanhorse | 15 Dec 2011 | 7 comments
I need a solution Good afternoon all, I successfully installed an MSI on a few PCs within our network...but, when  user attempted to run the application it started installing and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by aroanhorse | 18 May 2011 | 5 comments
Title: Error: "File Version Mismatch - cannot load ProtectionUtilRes.dll" Problem: You receive this error message after installing Symantec Endpoint Protection when the computer reboots. Error: Error: "File Version ...
Article by Mithun Sanghavi | 22 Mar 2011 | 2 comments
I need a solution We have a major issue today.  I ran a script to change sylink.xml files on about 3000 systems that had communication issues.  Now, most of these machines when rebooted ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kristopherjturner | 26 Apr 2010 | 2 comments
I need a solution Trying to great a software package using the Endpoint Protection Integration.  I get an error that it failed and check the Altiris Logs.  When I check the Altiris Log ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kristopherjturner | 21 Apr 2010 | 3 comments
I need a solution I have a lot machines reporting back that a process called LVPrcSrv.exe which is the caller process is trying to change an Altiris process?  Can someone verify for me ...
This issue has been solved
Forum Discussion by kristopherjturner | 17 Apr 2010 | 4 comments
I need a solution I am trying to configure the OOB Site Service.  I need to change the SQL server that the database is on.  When I change the settings I need and hit save changes I get ...
Forum Discussion by kristopherjturner | 25 Feb 2010 | 1 comment