Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Environment: EV11 for Exchange 2010 DAG I install a clean EV11 server, add two Exchange mailbox server. When I add Provision group , unable to browse to the ...
Forum Discussion by Neol | 14 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All,    My Oracle backups failing with error as below. Please help me with the workaround.   Starting Control File and SPFILE Autobackup at ...
Forum Discussion by Nayabsk | 13 Oct 2014 | 19 comments
I need a solution Hi,  I have several user that stoping archiving after a few test ( http://goo.gl/hSCmy5 ), I came to the conclusion that all this user have lots of shortcuts in ...
Forum Discussion by Tonaco.pt | 09 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hi Experts,   Please suggest for the below issue.   In my environment many VM ware based backups are failing with error code 11- system call failed. ...
Forum Discussion by Mohankumar K | 08 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I am facing error while changing the drive name as below. But I have no drive with same name . Please help me to fix this.   Thanks, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 08 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, This might sound strange or is this was faced by someone ?? , We did a reboot last friday and after the reboot i can see all the Oracle Policy type changed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 07 Oct 2014 | 11 comments
I need a solution I have a 5230 Appliance, I have managed to get the IPMI configured by using IPMITools. When I try to use the KVM portion (Click on the Remote Control tab) I get a ...
Forum Discussion by Gfontes | 04 Oct 2014 | 11 comments
I need a solution Hi All, We have a drive replaced and was trying to replace the drive but i wam getting the error below , Can anybody help me to fix it please.   ...
Forum Discussion by Nayabsk | 02 Oct 2014 | 15 comments
I need a solution Hi All, One of my RMAN backups failing with error 71 stating none of the files in the file list But sometimes it was successful , Can please help to troubleshoot ...
Forum Discussion by Nayabsk | 29 Sep 2014 | 9 comments
I need a solution Hello, I need a help with this problem. I am recreating an environment. When i'll open an integration project; System.TypeLoadException: Could not load ...
Forum Discussion by melina.pereira | 29 Sep 2014 | 1 comment