Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi Guys I have rquirment to configure EV 10 backup to our Netbackup 7.5 Server. EV 10 runs on Windows 2008 R2 Enterprice cluster ( MS Cluster ) and SQL server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by dhananjaya | 26 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Hi all, I have this error and it's very strange. The policy worked until two days ago, there have never been any problems and now I get the error 58. There ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Cappino | 26 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Hi there,   I have performed two installations of SEP for linux on the same machine and have encountered the same error both times: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by choisey | 24 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution This happen 3x already in span of 3 months, happen since SEPM has been migrated from Windows Server 2008 to Windows Server 2012 R2. When said issue occurs, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ray_III | 20 Nov 2014 | 12 comments
I need a solution Dear Symantec Community, I am new to this forum and I make some mistakes as a newbie, please do advise me on best practices when using this forum. Please bear with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by it_geek | 19 Nov 2014 | 37 comments
I need a solution When trying to create a restore job, the BackupExec console chash with the following message: The supplied DateTime represents an invalid time.  For example, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jarzamendia | 18 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Is this article still the case? http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH175710 I can get the Microsoft Patches to download, but ...
This issue has been solved
Forum Discussion by phoward74 | 17 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution after linux patch one of our OpsCenter servers is not operational # ./OpsCenterServer start SQL Anywhere Start Server In Background Utility Version ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Will Restore | 13 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Getting Socket write failed for some clients. But Telnet is successful from master to client and vice versa also bpclntcmd commands are successful.   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ramkumar S | 13 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Installed SEP 12.1.5 with AV only modules to a 64b Windows 7 virtual machine. When I go to run the client side clone prep tool I get a dialogue box ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SymHOV37 | 11 Nov 2014 | 2 comments